top of page
  • Piritan Kokoomusnaiset ry

Jäsenkirje 10/2022

Tunnelmallista lokakuuta, Piritan Kokoomusnaisten jäsen!

Kaupungin strategiaa viimeistellään, talousarviota valmistellaan ja taustajoukoissa valmistaudutaan kaksiin vaaleihin. Piritassa on käynnissä jälleen aktiivinen syksy. Piritan päivänä tempaisimme ja tarroitimme ison kasan mandariineja ja ilahdutimme aamujunailijoita jakamalla niitä rautatieasemalla. Hyvän mielen lisäksi saimme aikaan iloisia kohtaamisia ja keskusteluita. Kiitos kaikille mukana olleille!


Edessä kahdet vaalit

Piritassa on vaikuttavaaa porukkaa! Töitä tehdään taustalla kokoomuksen voittojen eteen ja eturiviin ehdolle asetutaan rohkeasti. Eduskuntavaaleissa ehdokkaamme on Anu Aaltonen, lisäksi tuleviin seurakuntavaaleihin olemme saaneet ehdolle jopa 7 piritalaista: Anna-Maija Honkasen, Anne Järvisen, Taina Kirves-Järvisen, Elina Laineen, Saila Rouhiaisen, Sanna Saarisen ja Merja Viitasen. Onnea kaikille ehdokkaille vaaleihin!Avoin hallituksen kokokous 27.10. Seuraava Piritan hallituksen kokous on avoin ja kaikki jäsenet ovat tervetulleita joko Esteriin tai Teamsiin (https://bit.ly/3DvcDgE) klo 18. Asialistalla mm. toimintasuunnitelma, eli loistava tilaisuus vaikuttaa ensi vuoden toimintaamme!


TULEVAT TAPAHTUMAT: To 27.10. Avoin hallituksen kokous Pe 11.11. Teatteriretki (täynnä) To 17.11. Piritan syyskokousTapahtumista tiedotetaan lisää somessa ja kotisivuillamme, seuraathan ilmoittelua! Voit myös aina olla yhteydessä ja ilmoittautua mukaan suoraan allekirjoittaneelle.


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page