top of page
  • Piritan Kokoomusnaiset ry

Piritan jäsenkirje 7/2022

Kaunista kesää, Piritan Kokoomusnaisten jäsen!

Terveisiä lomalaitumille! Tässä vaiheessa kesää on mukava tiedottaa jo ensi syksyn tapahtumista, piritalaisia voi nimittäin tavata vaikka missä! Näköpiirissä on myöskin vaaleja ja niihin valmistautuminen alkaa jo toden teolla. Viime vuodet olemme joutuneet viettämään etäämmällä toisistamme, lähdetään siis nyt hyvillä mielin taas mukaan tapahtumiin! Hyvät keskustelut ja kohtaamiset antavat paljon ja ovat myös loistavia vaikuttamisen paikkoja - kaikkien näkemyksiä tarvitaan!


Eduskuntavaaleihin omalla ehdokkaalla

Piritalla on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oma ehdokas eduskuntavaaleissa! Yhdistyksemme edellinen puheenjohtaja, nykyinen Salon kokoomuksen pj Anu Aaltonen on nimetty ehdokkaaksi Varsinais-Suomessa! Tuemme tietenkin Anua yhdistyksenä ja toivotamme rutkasti onnea kampanjointiin. Kampanjatyö vaatii paljon erilaista osaamista ja halutessasi voit ilmoittautua mukaan Anun tiimiin osoitteessa: https://www.anuaaltonen.fi/kampanja.


Ehdolle seurakuntavaaleihin?

Myös seurakuntavaalit kolkuttelevat jo ja ehdokaslistat jätetään 15.9.

Oletko itse kiinnostunut, tai tiedätkö jonkun joka voisi innostua ehdolle? Näissä vaaleissa ei vaadita kokoomuksen jäsenyyttä. Taina Kirves-Järvinen kertoo mielellään lisää! (taina.kirvesjarvinen@gmail.com)

Vaalien ennakkoäänestys on 8.-12.11. ja varsinainen vaalipäivä on 20.11.


Tulevat tapahtumat:

To 4.8. Yhdistysten Iltatori

Tervetuloa Kokoomuksen teltalle, paikalla mm. arpajaiset! (huom. arpajaispalkintoja otetaan mielellään vastaan, toimitukset Tainalle taina.kirvesjarvinen@gmail.com)

To 18.8. Kiusaamisen vastainen tapahtuma Salohallissa

Järjestäjänä Hermannin koulun ryhmä, mukana Kokoomusnaiset.

Pe 11.11. Teatteriretki: Kultalampi, Helsingin Kaupunginteatteri

Perinteinen teatteriretki, tarkka aikataulu ja hinta julkaistaan pian!


Nähdään tapahtumissa!

Stina Siikonen

Piritan Kokoomusnaiset ry, puheenjohtaja

040 7682924, stina.siikonen@koolle.fi


5 views0 comments

Comments


bottom of page