top of page
  • aaminna

Jäsenkirje 3/2024

Helmeilevää huhtikuuta piritalaiset!

Kevät alkaa olla jo aivan kulman takana ja aurinkokin alkaa lämmittää ihanasti! 

Lauantaina 18.5. Salon Seiska - Piritan Kokoomusnaiset osallistuvat iloisella porukalla Salon Seiskaan! Joukkoomme mahtuu vielä mukaan. Osallistumismaksu on nyt 30 euroa, voit ilmoittautua ja lunastaa lippusi osoitteessa https://www.salonseiska.fi/ 

Mikäli tulet mukaan piritalaisten porukkaan, ilmoittaudu Pirjo Koskelle (pirjo.e.koski@gmail.com tai txt 050 388 3890), olet lämpimästi tervetullut!


Piritan Kokoomusnaiset järjestää retken eduskuntavierailulle kansanedustaja Ville Valkosen vieraana torstaina 30.5.2024

Retken hinta on 25 euroa, joka sisältää kuljetuksen edestakaisin Salosta Helsinkiin ja takaisin. Lähdemme Salosta klo 10 ja paluumatka alkaa klo 17. Liitteenä mainos eduskuntaretkestä, jossa tarkempi aikataulu sekä ohjeistus maksun suorittamiseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan, myös ystäväsi ovat tervetulleita!


Puoluekokous 14.-16.6.2024 Tampereella

Puoluekokous järjestetään tänä vuonna Tampereella ja ilmoittautuminen on auki. Puoluekokous on upea mahdollisuus verkostoitua ja solmia uusia ystävyyksiä sekä nauttia ohjelmasta ja tietenkin puhua politiikkaa! Puoluekokoukseen voi ilmoittautua tarkkailijajäsenenä.


Moulin Rouge - teatteriretki torstaina Itsenäisyyspäivän aattona 5.12.

Teatteriretken paikat täyttyvät yllätyksellisen nopeasti, joten jos vielä mietit lähtöä mukaan, nyt kannattaa olla nopea! Paikkoja on vielä jäljellä, mutta todella vähän! Ilmoittautumiset: taina.kirvesjarvinen@gmail.com tai 040 535 6231 


Lämmintä huhtikuuta toivottaen,

Taru Järvinen, Piritan Kokoomusnaiset ry, puheenjohtaja, 

040 741 3769, taru@staili.fi 

1 view0 comments

Comentarios


bottom of page