top of page
  • Piritan Kokoomusnaiset ry

Jäsenkirje 12/2022


Hyvää vuoden vaihtumisen aikaa, Piritan Kokoomusnaisten jäsen!

Vuosi 2022 on ollut piritalaisittain hyvä ja aktiivinen. Olemme vaikuttaneet niin Salossa kuin alueella ja valtakunnallisestikin. Jäsenmäärämme on kasvanut edelleen ja nykyisellä 54:llä jäsenellä pidämme vuosi sitten ansaitsemamme lisäpaikat puolueen kokouksiin.


Seurakuntavaalit

Piritan Toivon ryhmän ehdokkaat menestyivät seurakunavaaleissa mukavasti keräten yhteensä 231 ääntä! Valituksi kirkkovaltuustoon tuli Anne Järvinen. Varavaltuutetuiksi valittiin Merja Viitanen, Taina Kirves-Järvinen, Saila Rouhiainen, Elina Laine, Anna-Maija Honkanen ja Sanna Saarinen. Onnea kaikille ja kiitos panoksestanne vaaleissa!


Päivitetty teatteriretki

Marraskuulle järjestetty suosittu teatterirekemme peruuntui suureksi harmiksemme viime tipassa sairastapauksen vuoksi. Uusi retki järjestetään 2.3. edelleen Helsingin kaupunginteatteriin, näytökseksi vaihtui Fanny ja Alexander. Erillinen esite ilmoittautumisohjeineen löytyy täältä, lämpimästi tervetuloa!


Vuosi 2023


Tuleva vuosi tulee olemaan meille erityinen monestakin syystä! Ensinnäkin edessämme on 40v yhdistyksemme juhlavuosi! Teema tulee näkymään toiminnassamme pitkin vuotta. Saamme myös keväällä jännittää eduskuntavaaleissa oikein todella, kun mukana on oma jäsenemme Anu Aaltonen. Lisäksi Piritassa vaihtuu vetovastuu ja puheenjohtajan nuija siirtyy Tarju Jussilalle!


Kiitän itse tässä yhteydessä kuluneesta kahdesta vuodesta, kun olen saanut toimia Piritan puheenjohtajana. Meillä on hieno yhdistys, jonka toiminnasta voi todella olla ylpeä. On ilo jatkaa edelleen hallituksessa viestintävastaavana! Hallituksessa toimivat myös Minna Antila (vpj), Pirjo Koski (sihteeri), Taina Kirves-Järvinen (taloudenhoitaja), Tuula Valkonen (vaalivastaava), Elina Laine (jäsenhankintavastaava), Anu Aaltonen ja Sanna Saarinen.

Olethan rohkeasti yhteydessä ideoissa ja ihmetyksissä!


 

Eduskuntavaaliehdokas Anu Aaltosen vaalikahvila-tilaisuus!

Anun ensimmäinen vaalikahvila-tilaisuus järjestetään kahvila Kultaisessa tuoksussa 10.1. klo 18 alkaen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki vaalitiimiin haluavat sekä muuten vain Anun ja kokoomuksen vaaliteemoista kiinnostuneet. Tervetuloa!

 

Kurkkaa myös tulevat tapahtumat:

Kiittäen ja onnellista uutta vuotta 2023 toivottaen,

Stina Siikonen, Piritan Kokoomusnaiset ry, puheenjohtaja

040 7682924, stina.siikonen@koolle.fi


13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page